Effectief adverteren op social media

Ben je benieuwd wat social media advertenties voor jouw bedrijf kan betekenen? Een verstandige keuze, want er komt veel kennis en kunde kijken bij deze relatief nieuwe tak van sport!

Of je nu op zoek bent naar meer bekendheid, betrokkenheid, websiteverkeer, of een continue stroom van leads en/of klanten. Bij Geheim van de Smith ben je verzekerd van een maximaal rendement op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Met behulp van een flinke portie creativiteit, geavanceerde targeting, slimme A/B testen, tijdbesparende marketing automations en real-time campagne optimalisatie halen wij het maximale uit je social advertising budget.

OFFERTE AANVRAGEN

Opzet social media advertenties; onze way of work

Analyse huidige social ads

Adverteer je al op social media? Mooi! Dit helpt ons om te bepalen wat eerder heeft gewerkt en zo hebben we ook meteen een 0-meting voor de nieuwe campagnes

Strategiebepaling

Met enkele miljoenen advertentie-Euro's aan ervaring weten wij als geen ander welke strategieën het meest succesvol zijn voor goede doelen, overheid, non-profit, automotive, e-bikes, eCommerce, retailers, recruiters, publishers en FMCG.

Perfecte targeting

Met behulp vanbig social data maken we een analyse welke doelgroepen de meeste potentie bieden. We werken naast geografische-, leeftijd- en interesse-targeting ook vaak met lookalike (vergelijkbare) doelgroepen op basis van jullie eigen leads en klantendata.

Creative superpowers

We maken alles wat nodig is voor een onvergetelijke social campagne. Visuals met stopping power, social video voor zowel Newsfeed-ads als Stories-ads maar ook wervende teksten en call-to-actions.

Gepersonaliseerde klantreis

De klantreis van eerste contact tot aankoop bestaat bijna altijd uit meerdere touchpoints en is altijd uniek. Daarom nemen we mensen mee in een gepersonaliseerde advertentie ervaring bestaande uit 3 stappen: inspireren, engageren, converteren.

Uitgebreide slimme A/B testing

Zodra de campagnes van start gaan zorgen wij voor een maximaal rendement met behulp van A/B testen op doelgroepen-, plaatsings-, en advertentie-niveau. Dagelijks optimaliseren we de resultaten.

Marketing automation

Wij zorgen ook voor slimme geautomatiseerde oplossingen zoals het real-time doorsturen van leads per e-mail, koppelen met een CRM systeem en e-mailplatformen (zoals Mailchimp).

Uitstekende meetbaarheid

Bij een sterke campagne horen duidelijke doelstellingen en deze maken we meetbaar met behulp van de Facebook pixel en Google Analytics. We maken een real-time campagne dashboard zodat je op elk gewenst moment zelf mee kunt kijken in de resultaten.

Adverteren op social media; een bescheiden, maar lucratieve investering.

Schaalbaar & Transparant Adverteren

Wij geloven in eenvoud en in schaalbaar meegroeien met onze klanten en daarom rekenen wij een vast percentage op de maandelijkse advertentie-uitgaven met een minimum van € 750,- per maand.

 • 30% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven tot € 2.500,-
 • 20% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven van € 2.501 tot € 5.000
 • 15% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven van € 5.001+

Voor eenmalige campagnes rekenen wij € 250,- opstartkosten.

Performance Based Afspraken

Omdat wij geloven in onze aanpak durven wij het ook aan om performance based afspraken te maken. Denk hierbij aan een prestatiebonus op basis van vooraf vastgelegde sales-, of lead targets. Maar ook de mogelijkheid om het contract voortijdig op te zeggen indien de resultaten niet goed genoeg zijn.

Op deze manier weet je zeker dat we met elkaar dezelfde richting kijken en blijven de risico's beperkt.

All-in fee:

€750- p/m Wij berekenen 30% over de advertentie uitgaven met een minimum all-in bureau fee van € 750,- per maand. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op uurbasis te ontvangen (bijv. voor een eenmalige campagne).
 • Maandelijks opzegbaar na 3 maanden
 • Incl. design, video editing & tekst
 • Ongelimiteerd aantal campagnes
 • Uitgebreide A/B testen
 • Incl. remarketing
 • Cross-device conversietracking
 • Real-time rapportages
 • Persoonlijke support
VRAAG EEN OFFERTE AAN