#Vacature

Online Marketeer / Social Advertising Specialist

We zoeken een creatieve senior online / social media marketeer met minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van social media marketing en/of online marketing.

LEES MEER

Wie we zoeken

Een creatieve online marketeer met minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van social media marketing en conversie-gedreven online marketing. Iemand met een ondernemende spirit, sterk strategisch inzicht en een nauwkeurige werkstijl. Iemand die niet terugdeinst voor het maken, beheren en optimaliseren van Facebook, Instagram en LinkedIn advertentie-campagnes voor onze klanten.

Interne opleiding tot social advertising specialist

Hoewel je nog geen absolute social advertising specialist hoeft te zijn – je wordt ook intern opgeleid – is dit wel iets wat je echt aanspreekt en waar je een serieuze carrière in wilt najagen. Je bent dan ook iemand die nieuwe kennis en tools snel eigen maakt.

Ondernemende 'free spirit'

Je vind het tof om mee te groeien met een (nu nog) klein bureau. Je vindt het juist gaaf dat dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, mee 'onderneemt' en mogelijk in de toekomst ook anderen aanstuurt of zelfs partner wordt in het bedrijf.

Hart op de juiste plek

Voel jij je thuis bij wat er in onze mission statement staat geschreven?

 

Functie

Senior Online Marketeer / Social Advertising Specialist

Dienstverband

36-40 uur

Startdatum

Vanaf Q1 2019 (exacte datum in overleg)

Startsalaris

Marktconform plus
Mogelijkheid tot doorgroei als partner

Vakantiedagen

25

Locatie

Alkmaar (centrum) in historisch grachtenpandje

Werkzaamheden

Dit is wat er straks op je to-do lijstje staat!

Onboarding & strategie

Je zorgt zelfstandig voor een goede onboarding van nieuwe klanten en projecten. Je zorgt voor een warm contact met klanten, je werkt een passende strategie uit of past deze aan op basis van learning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de deadlines en het afwerken van de onboarding checklist.

Creative

Je verzamelt zelfstandig de benodigde campagne materialen. Je maakt zelf (o.b.v. bestaande beelden) korte promo-video's en ontwerpt campagne visuals. Daarbij schrijf je ook zelf de benodigde wervende social teksten. Hoewel je geen Photoshop of After Effects held hoeft te zijn is creativiteit in beeld en taal wel een kernvereiste.

Lift-off

Je plant de benodigde content en advertising campagnes in en monitort dagelijks de resultaten. Je stuurt bij waar nodig. Aan het eind van de maand (of de campagne) lever je een inzichtelijke rapportage aan bij de klant. Je laat niet alleen de koude cijfers zien maar verteld ook het verhaal achter de cijfers en de A/B testen.

Skills en values

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Marketing Mastermind

Je kunt aan de hand van jouw track-record bewijzen dat je online / social marketing echt begrijpt.

Cijferbeest

Je vind het leuk om complexe campagne data te transformeren tot een voor klanten duidelijk verhaal.

Allround creatieveling

Jij weet hoe je het verhaal van onze klanten creatief vertaalt naar verleidelijke content.

Superhero sidekick

Je zet je graag in voor een betere wereld en gaat ons helpen onze missie waar te maken.

SOLLICITEER NU

Kreeg je stiekem vlinders in je buik toen je deze vacature las? Stuur ons dan een berichtje met jouw motivatie en jouw verhaal!