Facebook Advertenties Uitbesteden?

Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op Facebook behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten.

Adverteren op Social Media, en dan met name advertenties op Facebook neemt een steeds prominentere rol in bij bedrijven. En terecht, want met de advertenties op Facebook kun je een enorm publiek bereiken. En dankzij de geavanceerde targeting mogelijkheden kun je jouw doelgroep gericht benaderen.

Bij Geheim van de Smith brengen wij een flinke portie creativiteit, psychologische beïnvloedingstechnieken, geavanceerde targeting, slimme A/B testen, tijdbesparende marketing automation en real-time campagne optimalisatie. Zo halen wij het maximale uit jouw social advertising budget.

Gratis OFFERTE AANVRAGEN

Hoe wij jouw advertenties beheren op Facebook

Analyse huidige situatie

Adverteer je al op social media? Mooi! Dit helpt ons om te bepalen wat eerder heeft gewerkt en zo hebben we ook meteen een 0-meting voor de nieuwe campagnes.

Strategiebepaling

Met enkele miljoenen advertentie-Euro's aan ervaring weten wij als geen ander welke strategieën het meest succesvol zijn voor jouw branche.

Perfecte Targeting

Met behulp van data maken zien we precies welke doelgroepen de meeste potentie voor jouw bedrijf hebben. Naast geografische-, leeftijd- en interesse-targeting werken wij ook vaak met lookalike (vergelijkbare) doelgroepen, welke zijn gebaseerd op al bestaande data zoals eigen leads en het klantenbestand.

Creative Superpowers

We maken alles wat nodig is voor een onvergetelijke en succesvolle campagne te draaien. Visuals met stopping power, social video voor zowel Newsfeed-ads (liggend) als Stories-ads (verticaal) maar ook wervende teksten en slimme call-to-actions.

Customer Journey

De klantreis van eerste contact tot aankoop bestaat bijna altijd uit meerdere touchpoints en is altijd uniek. Daarom nemen we mensen graag mee in een gepersonaliseerde ervaring die bestaat uit 3 stappen: inspireren, engageren en vervolgens converteren.

Uitgebreide Slimme A/B testing

Zodra de campagnes van start gaan zorgen wij voor een maximaal rendement met behulp van A/B testen op doelgroepen-, plaatsings-, en advertentie-niveau. Met behulp van dagelijkse optimalisatie optimaliseren we de resultaten.

Marketing Automation

Wij zorgen ook voor slimme geautomatiseerde oplossingen zoals het real-time doorsturen van leads per e-mail, koppeling aan een CRM systeem en e-mailplatformen (zoals Mailchimp).

Meetbaar Groeien

Bij sterke campagnes horen duidelijke doelstellingen. Deze maken we meetbaar met behulp van de Facebook pixel en Google Analytics. Dankzij een real-time campagne dashboard heb je altijd toegang zodat je op elk gewenst moment zelf mee kunt kijken in de resultaten.

Wat klanten over ons zeggen

Sinds Geheim van de Smith onze Facebook & Instagram advertising verzorgt zijn de kosten per bestelling met 31% gedaald en het wekelijks aantal bestellingen is met 158% gestegen!
Valentine van der Lande

Founder of Oot.nl

Door de uitgebreide kennis en expertise van Geheim van de Smith op het gebied van social media marketing hebben we grote stappen kunnen maken met ons bedtextielmerk Cinderella. Hun strategische aanpak en creativiteit hebben onze aanwezigheid op sociale platforms aanzienlijk versterkt. Geheim van de Smith heeft bewezen een goede partner te zijn in het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van Social Media, waardoor ons merk Cinderella een opvallende online aanwezigheid heeft gekregen.

Bas Zwiers
E-commercemanager

Door de samenwerking met Geheim van de Smith heeft ons merk Joarz grote stappen gemaakt. Hun expertise op het gebied van online marketing heeft ons merk naar nieuwe hoogten gebracht. Door slim gebruik te maken van Social Media en Google Ads en dit te zien als gezamenlijk kanaal hebben ze een naadloze synergie gecreëerd die onze zichtbaarheid en merkwaarde aanzienlijk heeft vergroot.

Bas Zwiers
E-commercemanager

De samenwerking met Geheim van de Smith hebben we als prettig ervaren. Het team schakelde snel tussen de verschillende campagnes, dacht mee aan verbeteringen en stond ook open voor onze eigen invulling. De data rapportage heeft ons geholpen om tot nieuwe inzichten te komen.

Joël Bleichrodt
Online Marketeer @Voetbal International

Cases

Wat kost het uitbesteden van Facebook Advertenties?

Schaalbaar & Transparant Adverteren

Wij geloven in eenvoud en in het schaalbaar meegroeien met onze klanten. Daarom rekenen wij een vast percentage op de maandelijkse advertentie-uitgaven met een minimum van € 750,- per maand.

 • 30% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven tot € 2.500,-
 • 20% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven van € 2.501 tot € 5.000
 • 15% fee over de maandelijkse advertentieuitgaven van € 5.001+

Voor eenmalige campagnes rekenen wij € 250,- opstartkosten.

Performance Based Afspraken

Omdat wij geloven in onze aanpak durven wij het ook aan om performance based afspraken te maken. Denk hierbij aan een prestatiebonus op basis van vooraf vastgelegde sales-, of lead targets. Maar ook de mogelijkheid om het contract voortijdig op te zeggen indien de resultaten niet goed genoeg zijn.

Op deze manier weet je zeker dat we met elkaar in dezelfde richting kijken en blijven risico's beperkt.

All-in fee:

€750- p/m Wij berekenen 30% over de advertentie uitgaven met een minimum all-in bureau fee van € 750,- per maand. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op uurbasis te ontvangen (bijv. voor een eenmalige campagne).
 • Geen opstartkosten
 • Maandelijks opzegbaar na 3 maanden
 • Incl. design, video editing & tekst
 • Ongelimiteerd aantal campagnes
 • Uitgebreide A/B testen
 • Incl. remarketing
 • Cross-device conversietracking
 • Real-time rapportages
 • Persoonlijke support
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN