Pinterest advertenties uitbesteden?

Jawel, ook Pinterest is nu een platform waar wij marketeers op kunnen adverteren. De groei van Pinterest binnen het social media landschap is indrukwekkend. Binnen Nederland is het gebruikersaantal op Pinterest inmiddels de 3,5 miljoen al gepasseerd. Pinterest is dus een ideaal medium om als bedrijf met visuele content te adverteren.

Wij zorgen voor meer bekendheid, traffic, leads en conversies met resultaat-gedreven Pinterest advertenties.

 

Pinterest ads OFFERTE AANVRAGEN

of lees meer over Pinterest Advertising

Zakelijke Account op Pinterest

Wat is Pinterest Advertising?

Pinterest, een digitaal prikbord

Kort gezegd is Pinterest een digitaal prikbord waar wereldwijd miljoenen gebruikers, voornamelijk vrouwen tussen de 20 en 40 jaar, afbeeldingen "pinnen". Dit pinnen is een afbeelding opslaan op een eigen gemaakte virtuele moodboard. Dat dit pinnen enorm populair is, blijkt wel uit de groei van het platform.

Het succes van Pinterest zit hem in de eenvoud en het visuele aspect van het platform.

Waarom beginnen met Pinterest Advertising?

Pinterest is een interessant platform om op te adverteren omdat het net als Instagram een heel visueel platform is. Content wordt gevonden met zoektermen, welke door gebruikers aan afbeeldingen worden gegeven. Door de juiste zoektermen in te zetten kan jouw content gevonden worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om op basis van interesses te targetten. Zo kun je gericht nieuwe doelgroepen met de producten en diensten van jouw bedrijf bereiken. Een andere leuke toevoeging van Pinterest is de Visual Search. Visual Search maakt het voor gebruikers mogelijk om met de camera van mobiele telefoon producten te zoeken. De fotoherkenning van Pinterest heeft de laatste jaren enorme stappen genomen, waardoor Visual Search een interessante tool is geworden voor veel bedrijven.

Pinterest heeft goed gekeken naar andere online advertising platformen en heeft deze toegepast op het eigen platform. Hierdoor is Pinterest een mix geworden van platformen zoals Adwords, Instagram en Facebook.

Pinterest advertising bij Geheim van de Smith

Om Pinterest op een goede manier in te zetten, moeten campagnes slim worden toegepast. Door onze ervaring met andere social advertising platformen weten wij als geen ander hoe we het beste uit het adverteren via Pinterest kunnen halen. Wij vertalen jouw doelstellingen naar succesvolle en meetbare campagnes.

Tarieven van Pinterest Advertising

Wij geloven in eenvoud en in het schaalbaar meegroeien met onze klanten. Daarom rekenen wij een vast percentage op de maandelijkse advertentie-uitgave, met een minimum van € 750,- per maand.

Meer informatie over onze tarieven
All-in fee
Pinterest Advertising

€ 750,-

Per maand

Offerte aanvragen
 • Geen opstartkosten
 • Maandelijks opzegbaar, na 3 maanden
 • Inclusief design van visuals
 • Ongelimiteerd aantal campagnes
 • Uitgebreide A/B testen

Social Advertising Agency

Geheim van de Smith is een "full stack" social advertising agency. Dat betekent dat we op alle platformen adverteren en wij Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest door en door kennen. Wij zijn volledig uitgerust om deze platformen voor jullie als lead-gen of conversie machine in te zetten.

 • Facebook

  Of je nu op zoek bent naar meer bekendheid, betrokkenheid, websiteverkeer, of een continue stroom van leads en/of klanten. Bij Geheim van de Smith ben je verzekerd van een maximaal rendement.

  Met behulp van een flinke portie creativiteit, psychologische beïnvloedingstechnieken en slimme targeting maken wij van jouw Facebook campagnes een succes.

  Meer informatie over Facebook Advertising

 • Instagram

  Hoewel Instagram onder de hoef valt van Facebook, is de benadering op Instagram vaak heel anders. Instagram is een visueel platform, en dat vergt dus ook visuele advertenties.

  Bij Geheim van de Smith weten wij precies de juiste snare te raken en van jouw Instagram campagne een succes te maken.

  Meer informatie over Instagram Advertising

 • Linkedin

  Voor de zakelijke markt is Linkedin een perfect platform om op te adverteren. Linkedin is het grootste professionele netwerk te wereld en daarom een zeer interessant platform voor B2B marketing en advertising.

   Wil jij je bereik vergroten om zo meer partners, klanten of talent aan te trekken? Overweeg dan zeker om Linkedin in je mediaplanning.

  Meer informatie over Linkedin Advertising