Gratis social advertising consult eCommerce

Heb jij of beheer jij een webwinkel en wil je weten hoe je meer omzet kunt halen uit social advertising?

Geheim van de Smith is specialist in conversiegerichte social advertising. Maandelijks realiseren wij meer dan € 250K extra meetbare omzet voor onze klanten via Facebook, Instagram & Pinterest. Uiteraard zijn wij Facebook Certified.

Meld je vóór 31 oktober aan voor 1 van de 10 gratis social advertising consults ter waarde van € 450,-

Gratis aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geen addertjes onder het gras...

Een gratis consult klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch is dit de manier waarop wij graag in contact met je komen. Onze ervaring is dat wij middels een consult mensen al vrij snel kunnen overtuigen van onze expertise. En van het één komt vaak het ander...

Er zijn dus geen verborgen addertjes. Je krijgt wat we beloven; een gratis analyse van je social campagnes met de aanbevelingen van een echte social advertising expert. Uiteraard zullen wij ook de data vertrouwelijk behandelen.

Wel zullen wij op voorhand kijken of je in aanmerking komt voor het consult. Daarbij kijken we o.a. naar de professionaliteit en onderscheidend vermogen van de webshop en huidige bezoekersaantallen.

Gratis aanmelden
 • De samenwerking met Geheim van de Smith hebben we als prettig ervaren. Het team schakelde snel tussen de verschillende campagnes, dacht mee aan verbeteringen en stond ook open voor onze eigen invulling. De data rapportage heeft ons geholpen om tot nieuwe inzichten te komen.
  Joël Bleichrodt
  Online Marketeer @Voetbal International
 • GVDS helpt ons als online sapkuur aanbieder om zichtbaar te zijn in de wereld van social media. Ze begeleiden ons persoonlijk in het maken van de juiste keuzes voor advertenties op onze social media platforms. Ook zijn wij blij met de rapportages die GVDS opstelt met de maandcijfers, dit geeft ons inzicht in hoe we het doen en hoe we het beter kunnen gaan doen. Zeer tevreden over!
  Sylvia van Alphen
  Oprichtster JUIZS
 • De samenwerking met GVDS is een gigantisch succesverhaal voor ons geweest. Vanaf de eerste dag dat onze advertenties online stonden, stroomde de aankopen binnen. Wij zaten helemaal te stuiteren op onze stoelen.  Onwijs bedankt voor het helpen groeien van ons bedrijfje team GVDS, wij zijn super happy met jullie!
  Sammy van Diepstraten
  Founding sister @UmaNomad
 • “Wij gingen op zoek naar een expert op het gebied van Facebook advertising en kwamen al snel bij Geheim van de Smith uit. Al in de eerste maanden van de samenwerking zagen we al een duidelijke verbetering in de resultaten en konden we gaan opschalen. Ik kan Geheim van de Smith dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een goede partner zoekt om de social advertising campagnes uit te besteden”
  Melle de Waal
  Founder @Modulari
 • “Geheim van de Smith heeft Wij zijn BROER! geholpen om serieuze naamsbekendheid te genereren in de omgeving. De serieuze aanpak, het persoonlijke, snelle schakelen en creatief meedenken heeft ervoor gezorgd dat onze social media pagina’s rijkelijk gevuld zijn met professionele content en onze website beter vindbaar is geworden op Google.”
  Mike van der Velde
  Bestuurder @WijzijnBROER!
 • Dankzij geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama
  Projectleider social media @Politie NL

Hoe het werkt?


Quickscan, Gratis online marketing advies

 1. Kennismaking

  Na het invullen van onderstaand formulier nemen we telefonisch contact met je op (als je in aanmerking komt). 

 2. Analyse van jouw ad account(s)

  We analyseren de campagnes in jouw ad account en gaan aan de slag met het consult. 

 3. Consult

  Na de analyse zullen wij onze bevindingen telefonisch toelichten. Ook zullen we (vrijblijvend) een voorstel doen om de social advertising bij ons uit te besteden.

  Meld je aan voor het gratis consult 📝

  Aanmelden