Gratis social advertising consult eCommerce

Heb jij of beheer jij een webwinkel en wil je weten hoe je meer omzet kunt halen uit social advertising?

Geheim van de Smith is specialist in conversiegerichte social advertising. Maandelijks realiseren wij meer dan € 250K extra meetbare omzet voor onze klanten via Facebook, Instagram & Pinterest. Uiteraard zijn wij Facebook Certified.

Meld je vóór 31 oktober aan voor 1 van de 10 gratis social advertising consults ter waarde van € 450,-

Gratis aanmelden
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Geen addertjes onder het gras...

Een gratis consult klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch is dit de manier waarop wij graag in contact met je komen. Onze ervaring is dat wij middels een consult mensen al vrij snel kunnen overtuigen van onze expertise. En van het één komt vaak het ander...

Er zijn dus geen verborgen addertjes. Je krijgt wat we beloven; een gratis analyse van je social campagnes met de aanbevelingen van een echte social advertising expert. Uiteraard zullen wij ook de data vertrouwelijk behandelen.

Wel zullen wij op voorhand kijken of je in aanmerking komt voor het consult. Daarbij kijken we o.a. naar de professionaliteit en onderscheidend vermogen van de webshop en huidige bezoekersaantallen.

Gratis aanmelden
 • De samenwerking met GVDS is een gigantisch succesverhaal voor ons geweest. Vanaf de eerste dag dat onze advertenties online stonden, stroomde de aankopen binnen. Wij zaten helemaal te stuiteren op onze stoelen.  Onwijs bedankt voor het helpen groeien van ons bedrijfje team GVDS, wij zijn super happy met jullie!
  Sammy van Diepstraten
  Founding sister
 • Dankzij geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama (projectleider social media @ Politie NL)
 • Dankzij Geheim van de Smith kunnen we rekenen op mooie advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn die ons veel traffic en kwalitatieve leads opleveren.
  Maartje Doorschot (Marketing Manager @ EPI Group)
  Marketing Manager
 • “Sinds Geheim van de Smith onze Facebook & Instagram advertising verzorgt is het maandelijks aantal bestellingen met maar liefst 1950% (!) gestegen terwijl de kosten per bestelling met 52% zijn gedaald.”
  Valentine van der Lande (Founder of Oot.nl)
  Founder

Hoe het werkt?


Quickscan, Gratis online marketing advies

 1. Kennismaking

  Na het invullen van onderstaand formulier nemen we telefonisch contact met je op (als je in aanmerking komt). 

 2. Analyse van jouw ad account(s)

  We analyseren de campagnes in jouw ad account en gaan aan de slag met het consult. 

 3. Consult

  Na de analyse zullen wij onze bevindingen telefonisch toelichten. Ook zullen we (vrijblijvend) een voorstel doen om de social advertising bij ons uit te besteden.

  Meld je aan voor het gratis consult 📝

  Aanmelden