Social advertising quickscan voor webwinkels

Adverteer jij op Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Pinterest en ben je benieuwd naar de ongezouten mening van een social advertising expert? Vraag dan nu de gratis social advertising quickscan aan en ontvang persoonlijk advies.

Gratis quickscan aanvragen
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe het werkt?


Quickscan, Gratis online marketing adviesKrijg persoonlijk advies om je social advertising campagnes te verbeteren.

 1. Meld je aan

  Laat je gegevens achter in het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

 2. Social campagne analyse

  We vragen toegang tot je social advertentie account(s) en maken een analyse van de campagnes.

 3. Persoonlijk consult (op gepaste afstand)

  Een van onze social advertising experts plant een online consult in om je te vertellen wat beter kan en waar de groeimogelijkheden liggen.

 • De samenwerking met GVDS is een gigantisch succesverhaal voor ons geweest. Vanaf de eerste dag dat onze advertenties online stonden, stroomde de aankopen binnen. Wij zaten helemaal te stuiteren op onze stoelen.  Onwijs bedankt voor het helpen groeien van ons bedrijfje team GVDS, wij zijn super happy met jullie!
  Sammy van Diepstraten
  Founding sister
 • Dankzij geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama (projectleider social media @ Politie NL)
 • Dankzij Geheim van de Smith kunnen we rekenen op mooie advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn die ons veel traffic en kwalitatieve leads opleveren.
  Maartje Doorschot (Marketing Manager @ EPI Group)
  Marketing Manager
 • “Sinds Geheim van de Smith onze Facebook & Instagram advertising verzorgt is het maandelijks aantal bestellingen met maar liefst 1950% (!) gestegen terwijl de kosten per bestelling met 52% zijn gedaald.”
  Valentine van der Lande (Founder of Oot.nl)
  Founder

  Meld je aan voor het gratis consult 📝

  informatie