aq_block_2

Facebook / Instagram / LinkedIn Adverteren

Op zoek naar de beste social advertising specialist? Dat is mooi want dan mag Geheim van de Smith zeker niet in het rijtje ontbreken! Wij adverteren o.a. voor Politie Nederland, RTL, Sanoma maar ook verschillende MKB bedrijven.

Wij staan bekend om onze resultaat gedreven advertising campagnes op Facebook, Instagram en andere sociale media. Met behulp van geavanceerde A/B testen, marketing automation tools en dagelijkse campagne optimalisatie zorgen wij voor een maximaal rendement.

Een social ads campagne is perfect om:
- je fanbase sneller te vergroten;
- naamsbekendheid te vergroten binnen je precieze doelgroep;
- meer websiteverkeer, leads en conversies te realiseren;
- de betrokkenheid te vergroten met fans en klanten;
- en nog veel meer.

Hoe we precies te werk gaan lees je hieronder!

Onze werkwijze

In 4 stappen een succesvolle Facebook / Instagram / Linkedin advertising campagne
Offerte voor een proefmaand (of eenmalige campagne)
Offerte voor een proefmaand (of eenmalige campagne)

U informeert ons over de te behalen doelen en uw budget en wij bedenken vrijblijvend (!) een passend voorstel. Indien u op zoek bent naar leads of sales starten we met een proefmaand zodat we met elkaar kunnen bepalen of social advertising op de lange termijn een toevoeging zijn voor uw organisatie.

In de offerte maken we duidelijk wat we precies doen voor een vaste prijs zodat u niet voor verassingen komt te staan!

Social Advertentieplan
Social Advertentieplan

Als ons voorstel bij u in goede aarde is gevallen gaan wij over tot het startklaar maken van de campagne. Dit begint met het maken van een gedetailleerd campagneplan. In dit plan wordt duidelijk wie we gaan targeten met welke uitingen. Afhankelijk van de doelstellingen behoort ook de remarketing en de salesfunnel tot het plan.

Daarnaast bepalen we wat we meetbaar gaan maken op welke manier zodat we aan het einde van de campagne precies kunnen zien wat de campagne heeft opgeleverd.

Campagne rendement maximaliseren
Campagne rendement maximaliseren

Zodra de campagne live gaat gaan wij achter de schermen monitoren en optimaliseren. Op dagelijkse basis controleren wij de advertenties en schuiven we budgetten naar de doelgroepen en advertenties die het beste scoren en schakelen we minder goede combinaties uit. Zo behalen wij het maximale campagne rendement!

Rapportage
Rapportage

Wij hebben voor uw campagne duidelijke en meetbare doelen vastgesteld. Aan het einde van de campagne ontvangt u van ons een rapportage waar deze cijfers in terugkomen.

Ook bekijken we hoe de advertenties voor de toekomst nog kunnen worden verbeterd en wat wij hebben geleerd.

Ook effectief adverteren op social media?

Neem contact met ons op