Binnen het gezellige team Geheim van de Smith zijn we vanaf februari 2019 op zoek naar een social media held(in). Weet jij continu wat er speelt op de verschillende social media kanalen? Willen mensen in jouw omgeving je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Wil je mee pionieren en overal ingezet worden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage. Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Wat zijn je taken?
Je ontfermt je over de socialmediakanalen van onze verschillende klanten, denkt mee over creatieve en sterke content voor Facebook en Instagram en assisteert bij het maken van diverse commerciële advertentiecampagnes. Ook speur je regelmatig naar belangrijke social media trends.

Pas jij in ons profiel?
Als stagiair op deze kleine, maar groeiende afdeling krijg jij veel verantwoordelijkheid. Koffie halen is er voor jou niet bij: jij springt gelijk het diepe in! En dat vind jij heerlijk, want je bent net zo ambitieus en energiek als Geheim van de Smith. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat. Jij ziet deze maanden als een kickstart voor een sprankelende carrière!

Wat vragen wij?
– Beschikbaar vanaf augustus/september (minimaal 3 maanden)
– HBO opleiding media, communicatie of marketing
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Online swag: een creatieve en vlotte pen en gevoel voor vormgeving
– Analytisch inzicht en ❤ voor data
– Zelfstandig, commercieel, creatief en initiatiefrijk
– Noord-hollandse mentaliteit
– Pré’s: kennis/ervaring met social advertising, Facebook/Instagram-marketing campagnes algemeen, Google Analytics, WordPress, Photoshop, Premiere pro

Wat bieden wij?
– Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, dus veel waardevolle werkervaring
– Een prachtige referentie in ons brede netwerk van topwerkgevers
– Stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van 40 uur
– Interne opleiding tot Facebook / Instagram ads specialist
– Leuk en gezellig kantoor in het centrum van Alkmaar aan de gracht

Over GHVDS
Geheim van de Smith is een no-nonsense social marketingbureau dat merken online samenbrengt met echte mensen. Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste personen terecht komt en creëren daarmee meetbare waardevolle resultaten. Want dat is in essentie waar online marketing over gaat. Wij zijn resultaat gedreven en voelen ons thuis in elke fase van de klantreis, van merkbekendheid tot social selling.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan snel jouw sollicitatie naar [email protected] Heb je nog vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via 072 7202289.

Facebook Reacties