Cosmas Bijenhof

Content Creative & Social Advertising Specialist

Als creatieve superheld is Cosmas meer dan welkom bij het team van Geheim van de Smith. Met zijn vormgeving, video editing & animatie skills tilt hij de campagne-uitingen van onze klanten naar het hoogste niveau. Supermooi is voor Cosmas echter niet goed genoeg, de ‘visual’ moet mensen echt raken en tastbare resultaten opleveren. Zo slaat hij de brug tussen branding en performance marketing. Twee werelden die nog te vaak ver uit elkaar liggen.

Naast het maken van visuals en animaties, heeft Cosmas een verborgen tekstschrijver in zich. Zo is voor Cosmas een onderwerp nooit echt saai. Hij schrijft een pakkende tekst die na het lezen een glimlach op je gezicht achterlaat.

Mocht je denken dat hij tijdens zijn werk helemaal in zijn computer zit, dan heb je het goed mis. Uit het niets komt hij aan met een gimmick of leert hij je de taal van de straat aan. Begin ook maar niet over Famke Louise, want dan krijg je hem niet meer stil. Het zou ons dan ook niet verbazen als hij een poster van haar op zijn kamer heeft hangen.

Naast werken bij Geheim van de Smith, kan een biertje drinken nooit kwaad. Kijk niet verrast op wanneer hij zich al om 3 uur afvraagt, hoe het biertje na werk zal gaan smaken.

Heb je vragen over creatives of ben je benieuwd naar wat nu echt een lekker biertje is? Let him know!