Social media advertising

Op zoek naar meer bereik, traffic, leads en/of conversies? Wij staan bekend om onze resultaat gedreven advertising campagnes op Facebook, Instagram en andere sociale media.

 

Met behulp van geavanceerde targeting, slimme A/B testen en een flinke dosis creativiteit zorgen wij voor een maximaal rendement.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Social video creatie

Goede video's zijn onmisbaar binnen elke sterke social media campagne. Het is de perfecte start voor het inspireren en converteren van de doelgroep.

 

Wij maken video's speciaal voor meer bereik en betrokkenheid op social media. Door te werken met video templates en bestaand foto & videomateriaal kunnen wij de kosten vaak laag houden.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Social media take-over

Met een social 'take-over' zorgen wij voor een complete mix voor succes op Facebook, Instagram of LinkedIn. We zorgen voor een sterk social plan, relevante content, community management, converterende advertenties en een overzichtelijke rapportage.

 

Zo besparen we veel tijd doet iedereen weer waar die echt goed in is! Hoe fijn is dat?

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Incompany trainingen

Het kennisniveau van het team naar een hoger niveau tillen? Boek een incompany training op maat! Onderwerpen: social media trends & strategie, contentcreatie en Facebook / Instagram ads.

 

Liever een training in groepsverband? In samenwerking met Frankwatching bieden wij de training Facebook & Instagram Advertising en Facebook Contentstrategie aan.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Social media consult

Tijd voor een frisse blik van een social marketing specialist? Aan de hand van een analyse van de social profiel(en), advertentie campagnes, concurrenten en de laatste trends bepalen we de quick-wins en geven we adviezen voor de juiste koers op de lange termijn.

 

Je boekt al een persoonlijk Skype-consult vanaf € 150,- Uiteraard is het ook mogelijk om een consult op locatie in te plannen.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Chatbots

Conversatiemarketing met behulp van chatbots zijn 'the next big thing'. Chatbots bieden een uitkomst om 24/7 de meest gestelde vragen te beantwoorden en kunnen zo veel tijd besparen. Ook zijn ze een uitstekend alternatief op de nieuwsbrief die niemand meer leest.

 

Wij gebruiken chatbots ook steeds vaker om leads te genereren, kwalificeren en converteren.

 

MEER INFO EN TARIEVEN