Onze diensten

Alles onder één dak voor zakelijk succes op

Instagram

Social advertising

Meer bereik, traffic, leads en conversies genereren? Wij staan bekend om onze resultaat gedreven advertising campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Snapchat en YouTube.

 

Met behulp van geavanceerde targeting, A/B testen en een flinke dosis creativiteit zorgen wij voor een maximaal rendement.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Google advertising

Ook jouw Google campagnes zijn bij ons in goede handen. Van SEA (Search Engine Advertising) tot slimme Display Campagnes en YouTube advertising.

 

Geheim van de Smith is officieel Google Partner (bekijk ons partner profiel). Je campagnes worden bij ons  beheerd door een gecertificeerde Google Ads specialist.

 

CONTACT OPNEMEN

Content creatie

Wij produceren in-house content voor social media en digitale campagnes zoals content kalenders, animaties, video promo's en display banners.

 

Uiteraard kunnen wij ook helpen bij het maken van jouw content kalender. We zorgen ervoor dat we jullie doelgroepen bereiken, boeien en binden.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Trainingen

Het kennisniveau van jezelf of je marketing team naar een hoger niveau tillen? Boek een incompany training op maat! Onderwerpen: social media trends, strategie, content en advertising.

 

Liever een training in groepsverband of een webinar? In samenwerking met Frankwatching bieden wij de training Facebook & Instagram Advertising aan.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Social media consult

Tijd voor een frisse blik van een social marketing specialist? Aan de hand van een analyse van je social media profiel(en), ads campagnes, concurrenten en de laatste trends bepalen we de quick-wins en geven we adviezen voor de juiste koers op de lange termijn.

 

Een online consult boek je al vanaf € 250,-. Uiteraard is het ook mogelijk om een consult op locatie in te plannen.

 

MEER INFO EN TARIEVEN

Meta premium support

Is je Facebook ad account geblokkeerd? Of loop je tegen andere problemen aan met Facebook of Instagram? Als business partner van Meta genieten wij van premium support en kunnen wij vaak veel van dit soort problemen oplossen voor onze klanten.

 

Uiteraard blijven ook wij afhankelijk van Meta maar een inhoudelijk reactie vanuit Meta is altijd gegarandeerd.

 

MEER INFO EN TARIEVEN