Marketing automation & AI

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van marketing automation & artifical intelligence. We benkden en implementeren slimme oplossingen met behulp van onder andere Zapier & ChatGPT. Het doel: jouw marketing & sales proces optimaliseren.

Wij helpen bedrijven aan een 'competitive edge' met slimme marketing automation & AI oplossingen. Denk hierbij aan:

  • Online leads real-time doorsturen naar CRM systemen
  • Geautomatiseerde lead follow-up per email
  • Offline conversiedata koppelen aan online ads platformen
  • Marktonderzoek uitvoeren met AI
  • Gepersonaliseerde sales emails met AI

Wij denken graag met je mee en gaan met veel plezier in gesprek om te kijken waar jij tijd kunt besparen

Lees meer over:

Direct verder praten?

Laat een van onze specialisten je bellen!

Aanpak

In 3 stappen naar het implementeren van marketing automation & AI

1. Scan

Voordat we de motoren starten, willen we eerst je huidige setup grondig begrijpen. We duiken in je huidige marketingactiviteiten en de reeds beschikare tools.

 

2. Implementatie

Met de inzichten uit de quickscan gaan we aan de slag. We zetten geavanceerde marketing automation tools op zoals Zapier en integreren deze met je bestaande systemen. Van e-mailcampagnes tot complexe klantreis automatiseringen, wij zorgen dat alles naadloos werkt. Ook zetten we AI-gestuurde tools in die je campagnes slimmer maken.

3. Lift-off

Lanceren is pas het begin. We blijven actief monitoren en sturen bij waar nodig. Met regelmatige rapportages en AI-gedreven analyses blijven we on the lookout voor nieuwe kansen. Zo ben je altijd een stap voor in de dynamische wereld van digitale marketing.

Klaar om te groeien met marketing automation en AI? Neem vandaag nog contact met ons op!

Featured succes story

Verhogen van lead kwaliteit voor MG Duitsland

Het verhaal

MG is een grote speler in de Europese en Duitse markt voor EV's (elektrische auto's). Al vanaf de lancering van het vernieuwde MG in Europa helpen wij mee. Zo hebben wij MG Duitsland geholpen om de lead kwaliteit significant te verbeteren door de implementatie van Meta's Conversion Leads CRM integratie.

De uitdaging

De kwaliteit van de leads uit Facebook en Instagram vergroten door offline conversiedata uit Salesforce terug te koppelen aan Meta voor sterkere campagne optimalisatie.

Het resultaat

Allereerst moesten wij ervoor zorgen dat de leads uit social media op de juiste manier in Salesforce werden opgeslagen. Hiervoor bouwden we een real-time automation Met behulp van Zapier.

Daarnaast bouwden wij een automatisering die conversiedata uit Salesforce (zoals een lead die een klant is geworden) via een API met Meta deelt.

Op basis van een funnel analyse brachten we de belangrijkste gebeurtenissen in Salesforce in kaart zodat Meta begrijpt hoe een lead zich door de funnel beweegt en deze data kan gebruiken om de advertenties effectiever uit te leveren.

BEKIJK MEER SUCCES STORIES

Recensies

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben.

  • “Door de uitgebreide kennis en expertise van Geheim van de Smith op het gebied van social media marketing hebben we grote stappen kunnen maken met ons bedtextielmerk Cinderella. Hun strategische aanpak en creativiteit hebben onze aanwezigheid op sociale platforms aanzienlijk versterkt. Geheim van de Smith heeft bewezen een goede partner te zijn in het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van Social Media, waardoor ons merk Cinderella een opvallende online aanwezigheid heeft gekregen.”
    Bas Zwiers
    E-commercemanager