Winstgevend adverteren voor eCommerce

Heb jij een webwinkel en wil je winstgevend online adverteren? Met het gespecialiseerde team van Geheim van de Smith achter de knoppen ben je verzekerd van een maximaal rendement op alle premium online advertentie platformen zoals Google, Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest.

Met behulp van een flinke portie creativiteit en ervaring, slimme (re)targeting, A/B tests, AI en real-time campagne management halen wij het maximale rendement uit je advertentie budget.

Lees meer over:

CONTACT OPNEMEN
Facebook advertising ad Uma Nomad 2

Onze 3 geheimen voor eCommerce

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat er aan de basis staat van een succesvolle campagne voor online verkoop.

1. Meten = weten

Google, Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok. Allemaal hebben ze slimme advertentie-veilingalgoritmes die kunnen voorspellen wie de volgende bestelling gaat plaatsen in jouw webshop. Die voorspelling is echter alleen betrouwbaar wanneer klik en koopgedrag in jouw webwinkel perfect meetbaar zijn. Wij verzorgen de implementatie van deze cruciale tracking tools.

2. Focus op ROAS

Als eCommerce adverteerder wil je dat elke Euro rendeert. Daarom besteden we altijd minimaal 80% van het ads budget aan direct response campagnes die geoptimaliseed worden voor een maximale ROAS (Return On Ad Spend). Wij stemmen het budget af op het door jou gewenste ROAS doel zodat de neuzen exact in dezelfde richting staan.

3. Get creative

De creative is waar je online pas echt het verschil kunt maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 65% van het succes (sales lift) van een campagne te danken is aan de creative. Om te leren wat scoort testen we altijd met verschillende ad formats en variaties (A/B tests). Daarnaast zorgen we op tijd voor nieuwe visuals zodat de campagnes niet lijden onder advertentiemoeheid.

eCommerce succesverhalen

Bekijk de cases en lees de testimonials van onze klanten.

Category:

Beschermd: Training Meta Advertising bij Frankwatching Academy

Training

Beschermd: Case report TC Tegelen

Automation, Lead generatie, Meta advertising, Social strategy

In-company trainingen PLUS

gepubliceerd, Meta advertising, Training

Samen groeien

Wij geloven in schaalbaar en transparant meegroeien met onze klanten. Daarom rekenen wij bij een advertentiebesteding van meer dan € 2.500 of meer 25% over de maandelijkse advertentie-uitgaven. Dit geeft ons de incentive (en de benodigde extra uren) om binnen het afgesproken ROAS doel maximaal op te schalen.

Door de uitgebreide kennis en expertise van Geheim van de Smith op het gebied van social media marketing hebben we grote stappen kunnen maken met ons bedtextielmerk Cinderella. Hun strategische aanpak en creativiteit hebben onze aanwezigheid op sociale platforms aanzienlijk versterkt. Geheim van de Smith heeft bewezen een goede partner te zijn in het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van Social Media, waardoor ons merk Cinderella een opvallende online aanwezigheid heeft gekregen.

Bas Zwiers
E-commercemanager

All-in fee

€ 750,- p/m Excl. eventuele opstartkosten.
  • Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, Pinterest & YouTube
  • Ongelimiteerd aantal campagnes
  • Incl. design visuals & copywriting
  • Gecertificeerde campagne manager
  • Real-time advertising dashboard
  • Maandelijks opzegbaar
Offerte aanvragen