Online adverteren voor B2B

Meer leads, klanten en geschikt personeel

Heb je een B2B-onderneming en wil je effectief adverteren om te groeien en de concurrentie te verslaan? Met het ervaren team van Geheim van de Smith aan je zijde ben je verzekerd van een optimaal rendement via toonaangevende advertentieplatformen zoals Google, LinkedIn, en Meta.

Wij combineren creativiteit met kennis van werkende B2B-marketingstrategieën voor het genereren van meer bekendheid, (sales)leads en recruitment. Met gerichte targeting, A/B-tests en real-time campagnebeheer halen we het maximale uit jouw advertentiebudget.

Ontdek meer over:

  • Onze aanpak
  • Succesverhaal Euroseat
  • Onze tarieven

Onze 3 geheimen voor B2B

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat er aan de basis staat van een succesvolle B2B campagne.

1. Meten = weten

Google, LinkedIn, Facebook en Instagram. Allemaal hebben ze slimme advertentiealgoritmes die kunnen voorspellen wie jouw volgende klant of sollicitant gaat worden. Die voorspelling is echter alleen betrouwbaar wanneer deze 'conversies' ook meetbaar zijn. Daarom verzorgen wij eerst de implementatie van cruciale tracking tools zodat we een kompas hebben om de koers te kunnen houden.

2. Focus op échte resultaten

Als B2B adverteerder wil je dat elke Euro rendeert. Daarom stemmen we vooraf de belangrijkste doelstellingen af zoals het verwachte aantal (sales)leads en sollicitanten en de maximale kosten per resultaat. Deze cijfers maken we inzichtelijk in een real-time dashboard. Zo staan de neuzen exact in dezelfde richting en lopen de verwachtingen niet uiteen.

3. Get creative

De creative is waar je online pas echt het verschil kunt maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 47% van het succes (sales lift) van een campagne te danken is aan de creative. Om te leren wat scoort testen we altijd met verschillende ad formats en variaties (A/B tests). Daarnaast zorgen we op tijd voor nieuwe visuals zodat de campagnes niet lijden onder advertentiemoeheid.

Succesverhalen

Bekijk de cases en lees de testimonials van onze klanten.

Category:

Beschermd: Social recruitment voor Haga Ziekenhuis

Lead generatie, LinkedIn advertising, Marketing automation, Meta advertising

Beschermd: Case report TC Tegelen

Lead generatie, Marketing automation, Meta advertising, Social strategy

Case report Voetbal International

Content creatie, gepubliceerd, Lead generatie, Meta advertising, Social strategy

Samen groeien

Wij geloven in schaalbaar en transparant meegroeien met onze klanten. Daarom rekenen wij bij een advertentiebesteding van meer dan € 2.500,- per maand, in plaats van uren, 20% over de extra maandelijkse advertentie-uitgaven. Dit geeft ons ook direct de incentive om (binnen de afgesproken doelstellingen) maximaal op te schalen. En het maakt tussentijdse additionele urenbegrotingen overbodig.

Geheim van de Smith is een cadeautje om mee te werken! Concorde vroeg om een Social Media Plan, en we kregen zoveel meer! De door ons aangedragen chaotische ideeën zijn heel mooi verwoord in strategische plannen en dat heeft onze focus verheldert.

Yvette Westra (Marketing Manager @ Livewords)

All-in fee

€ 750,- p/m Excl. eventuele opstartkosten.
  • Meta (Facebook, & Instagram) LinkedIn, TikTok, Snapchat, Pinterest & Google Ads
  • Ongelimiteerd aantal B2B campagnes
  • Incl. design visuals & copywriting
  • Gecertificeerde campagne manager
  • Real-time advertising dashboard
  • Maandelijks opzegbaar
Offerte aanvragen