Op zoek naar een social-media marketingspecialist om mee te sparren?

Wij zijn de perfecte partner om je echt verder te helpen met Facebook, Instagram en LinkedIn marketing & advertising. We analyseren je huidige pagina's, statistieken en advertenties, bepalen de quick-wins en geven veel tips en inspiratie om snel succesvol(ler) te zijn!

Krijg antwoord op vragen zoals:

> Is mijn aanpak op Facebook en/of Instagram wel de juiste?
> Hoe bereik ik meer volgers en krijg ik meer engagement?
> Zijn mijn advertentiecampagnes optimaal ingesteld?
> Bereik ik wel de juiste doelgroepen?
> Hoe verhouden mijn cijfers zich tot de rest van de wereld

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat onze klanten hierover zeggen...

 • Dankzij geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama (projectleider social media @ Politie NL)
 • Dankzij Geheim van de Smith kunnen we rekenen op mooie advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn die ons veel traffic en kwalitatieve leads opleveren.
  Maartje Doorschot (Marketing Manager @ EPI Group)
  Marketing Manager
 • Geheim van de Smith is een cadeautje om mee te werken! Concorde vroeg om een Social Media Plan, en we kregen zoveel meer! De door ons aangedragen chaotische ideeën zijn heel mooi verwoord in strategische plannen en dat heeft onze focus verheldert.
  Yvette Westra (Marketing Manager @ Livewords)
 • “Sinds Geheim van de Smith onze Facebook & Instagram advertising verzorgt is het maandelijks aantal bestellingen met maar liefst 1950% (!) gestegen terwijl de kosten per bestelling met 52% zijn gedaald.”
  Valentine van der Lande (Founder of Oot.nl)
  Founder
 • Geheim van de Smith heeft ons meer vertrouwen gegeven in ons beleid op Facebook en tools aangereikt waardoor we het nog beter zijn gaan doen. Op commercieel gebied, maar ook op redactioneel vlak. Met Geheim van de Smith aan de slag gaan is dus absoluut een win-winsituatie.
  Charlotte Nijs
  Hoofd Redactie WTF.nl (Sanoma)
 • “Dankzij Het Geheim van de Smith adverteren we nu zelf succesvol op social media. Na jarenlang met een online bureau gewerkt te hebben, kriebelde het te erg. We wilden zelf aan de knoppen zitten van onze Facebook campagnes. In een training op maat zijn we in één dag volledig bijgespijkerd, kregen we nieuwe inzichten en waren we klaar om onze eigen campagnes te voeren. Inmiddels lopen er diverse campagne en de resultaten liegen er niet om; ze zijn beter!”
  Saya van den Boezem
  Online Marketeer bij NHL Stenden Hogeschool