Adverteren op social media

Social media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok en Pinterest weten ongelofelijk veel van ons. Onze hobbies en interesses, demografische kenmerken, koop-, klik- en reisgedrag en nog veel meer. Wij verzilveren de kansen die sociale media platformen onze klanten bieden. Dat is onze core business.

Ook op zoek naar meer merkbekendheid, website bezoekers of een continue stroom van leads en klanten. Wij zijn officeel Meta Business & Google Partner en bij ons ben je verzekerd van een optimaal rendement uit de advertentiecampagnes.

Lees meer over:

Facebook advertising ad Uma Nomad 2

Direct verder praten?

Laat een van onze social ads specialisten je bellen!

Aanpak

In 3 stappen naar een succesvolle social advertising campagne.

1. Onboarding

Wij starten altijd met het beter leren kennen van jullie organisatie of merk. Wij verdiepen ons in jullie doelstellingen en uitdagingen. We bekijken jullie huidige online presence en inventariseren de reeds beschikbare marketing materialen.

 

Als onderdeel van de onboarding beoordelen we ook de huidige set up van de essentiele meetinstrumenten zoals GA4 en Meta Pixel & Conversions API. Indien nodig brengen wij de nodige verbeteringen.

2. Social advertising plan

Met vele advertentie-Euro's aan ervaring weten welke strategieën out-of-the-box veel potentie bieden voor o.a. non-profit, educatie, zorg & welzijn, automotive, eCommerce, uitgevers en FMCG.

 

We maken een social advertising plan waarin we deze kennis en ervaring omzetten tot een uitgekiend plan de campagne incl. doelgroepanalyse en targetingstrategie, A/B testen en verschillende creatieve concepten in tekst en beeld.

3. Lift-off

Onze gecertificeerde media buyers zullen de advertenties inplannen en door middel van regelmatige optimalisatieronden zorgdragen voor een optimaal verloop van de campagne. In een realtime campagne dashboard kun je de resultaten live volgen.

 

Maandelijks delen we de relevante inzichten en learnings in een overzichtelijke PDF rapportage. Optioneel is het mogelijk om de resultaten gezamenlijk door te nemen om zo de aanpak verder te finetunen

Recensies

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben.

 • De samenwerking met Geheim van de Smith hebben we als prettig ervaren. Het team schakelde snel tussen de verschillende campagnes, dacht mee aan verbeteringen en stond ook open voor onze eigen invulling. De data rapportage heeft ons geholpen om tot nieuwe inzichten te komen.
  Joël Bleichrodt
  Online Marketeer @Voetbal International
 • GVDS helpt ons als online sapkuur aanbieder om zichtbaar te zijn in de wereld van social media. Ze begeleiden ons persoonlijk in het maken van de juiste keuzes voor advertenties op onze social media platforms. Ook zijn wij blij met de rapportages die GVDS opstelt met de maandcijfers, dit geeft ons inzicht in hoe we het doen en hoe we het beter kunnen gaan doen. Zeer tevreden over!
  Sylvia van Alphen
  Oprichtster JUIZS
 • De samenwerking met GVDS is een gigantisch succesverhaal voor ons geweest. Vanaf de eerste dag dat onze advertenties online stonden, stroomde de aankopen binnen. Wij zaten helemaal te stuiteren op onze stoelen.  Onwijs bedankt voor het helpen groeien van ons bedrijfje team GVDS, wij zijn super happy met jullie!
  Sammy van Diepstraten
  Founding sister @UmaNomad
 • “Wij gingen op zoek naar een expert op het gebied van Facebook advertising en kwamen al snel bij Geheim van de Smith uit. Al in de eerste maanden van de samenwerking zagen we al een duidelijke verbetering in de resultaten en konden we gaan opschalen. Ik kan Geheim van de Smith dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een goede partner zoekt om de social advertising campagnes uit te besteden”
  Melle de Waal
  Founder @Modulari
 • “Geheim van de Smith heeft Wij zijn BROER! geholpen om serieuze naamsbekendheid te genereren in de omgeving. De serieuze aanpak, het persoonlijke, snelle schakelen en creatief meedenken heeft ervoor gezorgd dat onze social media pagina’s rijkelijk gevuld zijn met professionele content en onze website beter vindbaar is geworden op Google.”
  Mike van der Velde
  Bestuurder @WijzijnBROER!
 • Dankzij Geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama
  Projectleider social media @Politie NL

Featured succes story

495% meer online orders en een ROI van 728% voor Uma Nomad.

Het verhaal

Uma Nomad is een Earth-friendly kledingmerk gerund wordt door drie zussen met een gezamenlijke missie: de mooiste milieuvriendelijke kleding maken van de wereld en deze online verkopen via umanomad.com.

De uitdaging

Via Facebook en Instagram nieuwe klanten werven voor de unieke kleding van Uma Nomad.

Het resultaat

Wij maakten een verfijnde niche-doelgroepen-strategie en deden diverse A/B tests om de best converterende doelgroepen te vinden op Facebook en Instagram.

Met behulp van gepersonaliseerde dynamische advertenties zorgden we voor een optimale remarketing campagne.

Met behulp van Facebook Pixel en Conversions API zorgden voor een optimale tracking van de resultaten.

De combinatie van de sterke duurzame storytelling van het merk en de sterke media strategie zorgden voor een omzetstijging van maar liefst 473% en een ROI van maar liefst 728%.

BEKIJK MEER SUCCES STORIES

Samen groeien

Wij geloven in schaalbaar en transparant meegroeien met onze klanten. Daarom rekenen wij bij een hogere advertentiebesteding van € 2.500 of meer per maand 15% over de maandelijkse advertentie-uitgaven. Dit geeft ons de incentive (en de uren) om binnen het afgesproken doel maximaal op te schalen.

Door de uitgebreide kennis en expertise van Geheim van de Smith op het gebied van social media marketing hebben we grote stappen kunnen maken met ons bedtextielmerk Cinderella. Hun strategische aanpak en creativiteit hebben onze aanwezigheid op sociale platforms aanzienlijk versterkt. Geheim van de Smith heeft bewezen een goede partner te zijn in het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van Social Media, waardoor ons merk Cinderella een opvallende online aanwezigheid heeft gekregen.

Bas Zwiers
E-commercemanager

All-in fee

vanaf € 750,- p/m Excl. eventuele opstartkosten.
 • Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, Pinterest & YouTube
 • Ongelimiteerd aantal campagnes
 • Incl. design visuals & copywriting
 • Gecertificeerde campagne manager
 • Account manager
 • Real-time advertising dashboard
 • Maandelijks opzegbaar
Contact opnemen