Incompany training social advertising

Zelf aan de slag met social advertising op Facebook, Instagram of LinkedIn? Of op strategisch niveau meer weten over wat je ermee kunt bereiken aan de hand van casussen? Met een incompany training op maat zijn jij en je team weer helemaal bij.

TARIEVEN
Facebook Certified trainer

Krijg les van een Facebook Certified Marketing Professional met jarenlange praktijkervaring op het gebied van social advertising.

Programma op maat

Wij zorgen voor een training die perfect aansluit bij de leerbehoeften van het team. Zo ben je verzekerd van succes!

Hulplijn

Naast de presentatie slides zorgen we ook voor goede nazorg. Zo kun je ons ook na de training nog bereiken voor vragen!

Wat anderen hierover zeggen...

 • “Geheim van de Smith heeft Wij zijn BROER! geholpen om serieuze naamsbekendheid te genereren in de omgeving. De serieuze aanpak, het persoonlijke, snelle schakelen en creatief meedenken heeft ervoor gezorgd dat onze social media pagina’s rijkelijk gevuld zijn met professionele content en onze website beter vindbaar is geworden op Google.”
  Mike van der Velde
  Bestuurder @WijzijnBROER!
 • Dankzij Geheim van de Smith hebben we communicatieadviseurs van de politie op kunnen leiden in het adverteren op Facebook. Een geweldige tool die de politie kan gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsonderzoeken om heel gericht informatie te brengen bij bijvoorbeeld getuigen van een misdrijf.
  Melanie Zwama
  Projectleider social media @Politie NL
 • Dankzij Geheim van de Smith kunnen we rekenen op mooie advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn die ons veel traffic en kwalitatieve leads opleveren.
  Maartje Doorschot
  Marketing Manager @EPI Group
 • Geheim van de Smith heeft ons meer vertrouwen gegeven in ons beleid op Facebook en tools aangereikt waardoor we het nog beter zijn gaan doen. Op commercieel gebied, maar ook op redactioneel vlak. Met Geheim van de Smith aan de slag gaan is dus absoluut een win-winsituatie.
  Charlotte Nijs
  Hoofd Redactie WTF.nl (Sanoma)

1 dagdeel (inspiratie)

875,-

Perfect voor een strategische sessie (op elk niveau) om op de hoogte te raken van de kansen die social advertising biedt en wat er nodig is om succesvol te zijn. Er kunnen ook enkele casussen worden getoond maar er is weinig tot geen ruimte voor oefeningen.

Ook geschikt als inspiratie sessie voor grotere gezelschappen (van elk niveau). 

Kortere duur is bespreekbaar (bijvoorbeeld voor evenementen of congressen).

OFFERTE AANVRAGEN

1 dag (training)

1.750,-

Perfect voor een meer diepgaande strategische training met ook aandacht voor de eigen business casus. Ook goed inzetbaar als basistraining (beginners niveau) met ruimte voor enkele praktijkoefeningen. 

Kan dus zowel worden ingezet als gevorderden training (meteen de diepte in) of als een beginnerstraining om zelf te leren adverteren op semi-professioneel niveau.

OFFERTE AANVRAGEN

3 dagen (opleiding)

4.200,-

De 3-daagse opleiding is het meest geschikt voor personen of teams die echt zelf aan de slag willen en grip willen krijgen op social advertising. Tijdens de training wordt een social advertising plan uitgewerkt (of aangescherpt) en er is ruimte om volop te oefenen met het maken van campagnes incl. A/B testen.

Kan zowel worden ingezet als gevorderden training (senior marketeers) of als een beginnersopleiding om zelf te leren adverteren op professioneel niveau.

OFFERTE AANVRAGEN

  Training offerte aanvraag

  offertetraining