Mission statement

Geld alleen maakt niet gelukkig. Ook al is ons team commercieel opgeleid, ook al krijgen wij een kick van campagnes die echt geld opleveren voor onze klanten, het is niet genoeg.

Als marketeer is ons vak om mensen te beïnvloeden en aan te zetten tot actie. Maar met dit vak komt ook een grote verantwoordelijkheid. Want zetten wij mensen wel aan tot acties die wenselijk zijn? Hebben deze acties ook een positieve impact op de mensen die ze nemen en hun omgeving?

Die vragen willen wij het liefst altijd met een volmondig ‘Ja!’ kunnen beantwoorden maar in elk geval nooit met 'Nee'. Gelukkig zit de wereld vol met superhelden zoals echt duurzame merken, goede doelen, NGO's, educators en innovators. Wij vertellen het liefst de verhalen van deze helden en geven ze de aandacht die ze verdienen op sociale media.

Daarnaast kijken wij natuurlijk ook kritisch naar onszelf. Daarom is ons kantoor vrijwel papierloos, we gebruiken groene stroom, zeer zuinige computers, ecologische schoonmaakmiddelen en we lunchen heerlijk biologisch.

Bekijk ons portfolio