Lotte van Zelst

Team Lead, Medior Social Advertising Consultant & Creative

De vrolijke organisator. Tussen alle grappen door zorgt Lotte voor structuur en organisatie. Met een lach zorgt zij ervoor dat het team haar doelen behaald en op schema blijft. Naast haar organisatorische skills is Lotte een echte creative. Of het nou gaat om het opzetten en redigeren van interviews tot het editen van een toffe campagne video, Lotte zet graag haar creatieve talent in. Inmiddels werkt zij al twee jaar als social advertising specialist, waardoor zij je alles kan vertellen over passende inrichting van je campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Ze bezit alle kennis over het kiezen van de juiste strategie tot het tracken van je consument. Kortom, Lotte neemt je mee in het hele proces van onboarding tot aan optimalisatie!

Op kantoor komen haar hobby’s al naar voren bij het kiezen van de juiste radiozender. Alles wat met muziek, dans en musical te maken heeft wekt bij Lotte energie op. Enthousiast vertelt ze je alles over de laatste musical die ze bezocht heeft, of geeft ze een privé optreden in het kantoor met de radio als ondersteuning. Sta vervolgens niet raar te kijken als ze je aanspoort om mee te doen, want Lotte heeft bij ons een activerende rol.

Lotte is gek van het maken van creatieve video’s en geeft graag strategische input voor je campagnes. Misschien komt ze zelfs al zingend het advies brengen.