Sybren Smith

Eigenaar & Senior Digital Advertising Consultant

De poule van nieuwe ideeën. Sybren is eigenaar en oprichter van Geheim van de Smith. Hij zit bomvol met ideeën die zich vertalen naar nieuwe kansen voor het bedrijf of haar klanten.

Sybren is het ‘commerciële zwarte schaap’ uit een ondernemend kunstenaarsgezin. Hij staat bij ons bekend als hippie, internet nerd en ondernemer. Deze mix zorgde voor het opstarten van een marketing agency met een voorliefde voor sociaal maatschappelijk verantwoorde klanten. Met zijn acht jaar ervaring in social advertising kent hij alle ins-and-out van Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Als het gaat om optimalisatie loopt hij altijd 3 stappen voor op het algoritme van het kanaal en kan hij exact uitleggen welke aanpassingen je campagnes behoeven voor het optimale resultaat. Sluit een social campagne niet helemaal aan op de marketing mix van je bedrijf? Dan vertelt Sybren je ook alles over Google advertising.

Naast zijn interesse voor online advertising is hij graag in de natuur. Met zijn wolf (lees; Husky Moro) is hij dagelijks te vinden in het bos voor een flinke wandeling. Daarnaast is hij gek op wind en water, welke twee hij goed weet te combineren tijdens het kitesurfen of zeilen.

Sybren staat voor je klaar met tal van nieuwe ideeën voor je campagnestrategie. Als je geluk hebt pitched hij terloops zelfs een heel nieuw business idee op je.