Mick Brok

Client Lead & Medior Digital Advertising Consultant

De strategische enthousiasteling. Mick floreert het best tussen een beetje chaos. Daar zet hij creatieve ideeën om in een strategisch werkzaam plan. Na zijn studie in marketing management heeft hij ervaring opgedaan in sales. Hierdoor weet hij voor ieder bedrijf de juiste hook te bedenken om conversie te genereren. Hij denkt graag met je mee op merkniveau en weet voor jouw plek in de funnel een strategisch plan op te zetten in Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin en Google. Daarnaast zet hij graag zijn creatieve geest in. Dit uit zich in het opzetten van creatives voor je campagne of het geven van passend advies over aansluitend beeld voor de te behalen doelstellingen.

In het weekend is Mick altijd op pad. Hij staat graag met z’n vrienden op een feestje of gaat op avontuur in een random nieuwe activiteit. Na het weekend zit hij dan ook graag op de praatstoel om enthousiast te vertellen over wat hij heeft meegemaakt. Om zijn tijd te vullen en fit te blijven struint hij de gym af en tackelt hij de ochtendrit naar werk op z’n racefiets.

Mick is een strategische creatieveling die graag met je merk meedenkt en de juiste campagnestrategie bepaald voor de te behalen doelen. Sta alleen niet raar te kijken als hij veel te enthousiast vertelt over wat hij allemaal voor je bedacht heeft.