Ties de Haan

Social Media Marketing Stagiair

Het creatieve broertje uit ons team. Voor zijn studie media vormgever is hij begonnen bij Geheim van de Smith. Naast eerdere ervaring in grafisch vormgeven bij andere bureaus wil hij zich ook oriënteren in de wereld van optimalisatie. Ties richt zich daarom niet enkel op grafische vormgeving, maar is ook campagnemanager in spé.

Ties is actief, vrolijk en ondernemend. Op kantoor is hij daarom altijd in voor een grapje tussen zijn taken door of te paaien voor een potje pingpong. In zijn vrije tijd is hij vaak op pad, met z’n vrienden of vriendin struint hij menig restaurant of feestje af. Lekker eten, goede muziek, Ties is altijd in voor gezelligheid.

Ook komt hier zijn ondernemersgeest weer naar boven. Naast het vieren van een feestje, legt hij het deze ook vast. Met z’n camera schiet hij foto’s en video’s die hij vertaalt naar mooie sfeerbeelden in een edit. Kansen zoeken wordt hij warm van en hij schroomt ook niet om ze te nemen!

Ties is een enthousiaste creatieveling die graag met je meedenkt over de juiste creatives. Ook staat hij klaar als je wil verliezen met een potje pingpong.