Groei in klanten & leads voor JUIZS

Een stevige groei in online aankopen en leads met behulp van Meta Advertising.

#succesverhalen

Resultaten

Al in de eerste maanden behaalden we mooie resultaten voor JUIZS.

JUIZS is more than a juice

Het verhaal

JUIZS helpt mensen gezonder te leven met behulp van detox sapkuren, shots en persoonlijk voedingsadvies. Uniek aan JUIZS is de persoonlijke coaching die je krijgt bij een detox kuur. Een aantal dagen niet eten kan namelijk best pittig kan zijn. Dat hebben wij zelf ervaren toen we met team Geheim van de Smith een 5-daagse sapkuur deden. Daarom zijn Sylvia & Audrey (oprichtsters JUIZS) er om je door de detox heen te helpen met persoonlijke coaching.

De uitdaging

JUIZS gaf ons de opdracht om met behulp van Meta Advertising online nieuwe klanten en leads te werven voor de koudgeperste sappen. Daarnaast kregen we de opdracht om een social media contentstrategie uit te werken en mee te helpen met de maandelijkse contentkalenders.

 • GVDS helpt ons als online sapkuur aanbieder om zichtbaar te zijn in de wereld van social media. Ze begeleiden ons persoonlijk in het maken van de juiste keuzes voor advertenties op onze social media platforms. Ook zijn wij blij met de rapportages die GVDS opstelt met de maandcijfers, dit geeft ons inzicht in hoe we het doen en hoe we het beter kunnen gaan doen. Zeer tevreden over!
  Sylvia van Alphen
  Oprichtster JUIZS

Effectiviteit van een full-funnelstrategie én experiment met lead-gen

De oplossing

WIj zijn gestart met verschillende proposities om te bepalen wat het beste werkt voor JUIZS op Facebook en Instagram. Hierbij is ervoor gekozen om te experimenteren met zowel directe conversies (e-commerce) als lead-generatie campagnes.

Voor het genereren van nieuwe klanten voor de detox sapkuren hebben we getest met verschillende campagnedoelen, bied-strategiën, doelgroepen en advertentie formats om zo te komen tot de juiste aanpak. Dit heeft geleid tot renderende always-on campagnes.

Voor lead-generatie hebben wij geadviseerd om de huidige strategie te veranderen. Zo hebben wij getest met het Lead Ads format als alternatief voor een websiteformulier. Dit bleek de juiste keuze: de kosten per lead zijn hierdoor met 91% gedaald.

Gebruikte tools

De volgende tools en technieken stonden centraal bij het succes van JUIZS.

Facebook Pixel

Met behulp van een goede integratie van de Facebook Pixel konden we nauwkeuriger meten en campagnes slimmer optimaliseren.

Facebook Conversions API

Om de klantreis beter in kaart te brengen maakten we gebruik van Facebook Toeschrijving. Hiermee werden ook cross-device & multi-touch conversiepaden inzichtelijk.

Dynamic Ads

Door Dynamic Ads laten wij alleen de artikelen zien die interessant zijn voor de doelgroep.

Bekijk meer succesverhalen op het gebied van

Linke
 • Beschermd: Social recruitment voor Haga Ziekenhuis

  Lead generatie, LinkedIn advertising, Marketing automation, Meta advertising
 • Beschermd: Case report TC Tegelen

  Lead generatie, Marketing automation, Meta advertising, Social strategy
 • Case report Voetbal International

  Content creatie, gepubliceerd, Lead generatie, Meta advertising, Social strategy
 • Social advertising WijzijnBROER!

  gepubliceerd, Google advertising, Lead generatie, Meta advertising
 • Social leadgeneratie voor Oot.nl

  Content creatie, gepubliceerd, Lead generatie, Meta advertising
 • Appeltjes van Oranje (Oranjefonds)

  gepubliceerd, Lead generatie, Meta advertising