Daphne Douma

Social Advertising Consultant & Creative

De lach binnen het team. Maak jij een goede grap, dan vind je bij Daphne passend publiek of een scherpe comeback. Daphne heeft studies gevolgd in de richting van grafische vormgeving en communicatie. Gecombineerd met haar eerdere ervaring in content design als in-house marketeer richt zij hele contentkalenders in voor onze klanten. Zij loopt warm voor het vertalen van ideeën naar creatief beeld met passende copy. Daarnaast kan zij je alles vertellen over de strategische inrichting van social campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Daphne kan je helpen in het hele proces van design tot optimalisatie.

In het weekend gaat ze graag op pad met haar vriendinnen of haar hond. Lekker uit eten of een drankje doen, een echt gezelligheidsdier. Met het strand in haar achtertuin is een weekend zonder goede strandwandeling ondenkbaar. Daarna ploft ze lekker op de bank om een goede film of serie te bingen.

Daphne is proactief en meedenkend. Als je met een vraag over je campagnes of creatives zit, bestaat de kans Daphne deze al heeft opgepakt of klaarstaat met het juiste advies. Ook kun je haar benaderen voor de beste strandwandelingen.