Facebook advertising voor Uma Nomad

Een enorme boost in online sales voor duurzame kleding.

#successtories

Resultaten

Al in de eerste 6 maanden behaalden we geweldige resultaten voor het duurzame kledingmerk Uma Nomad

Facebook advertising ad Uma Nomad 1

Earth-friendly kleding online verkopen

Het verhaal

Uma Nomad is een Earth-friendly kledingmerk gerund wordt door drie zussen met een gezamenlijke missie: de mooiste milieuvriendelijke kleding maken van de wereld.

Dat ze een mooi product in handen hadden wisten Sammy, Kyah en Sophie al, alleen waren ze op zoek naar het juiste kanaal om een groter publiek te bereiken. En de juiste partner om dit te realiseren. Zo kwamen ze bij Geheim van van de Smith uit.

De uitdaging

Online nieuwe klanten werven voor de Earth-friendly en unieke kleding van Uma Nomad.

  • De samenwerking met GVDS is een gigantisch succesverhaal voor ons geweest. Vanaf de eerste dag dat onze advertenties online stonden, stroomde de aankopen binnen. Wij zaten helemaal te stuiteren op onze stoelen.  Onwijs bedankt voor het helpen groeien van ons bedrijfje team GVDS, wij zijn super happy met jullie!
    Sammy van Diepstraten
    Founding sister @UmaNomad
Facebook advertising ad Uma Nomad 2

Een nauwe samenwerking zorgt voor mooie resultaten

De oplossing

In de gesprekken werd al snel duidelijk hoe goed Uma Nomad haar doelgroep kent. Deze input verwerkten wij in een verfijnde doelgroepen-strategie waarbij we A/B tests deden om de juiste doelgroepen te vinden op Facebook en Instagram.

Met behulp van gepersonaliseerde dynamische advertenties zorgden we voor een optimale remarketing campagne. Zo kwamen de producten die je zelf op de site of op social media hebt bekeken in de remarketing weer naar voren.

De combinatie van de sterke duurzame storytelling van het merk en de sterke media strategie zorgden voor een omzetstijging van maar liefst 473%. #trots

Gebruikte tools

De volgende tools en technieken stonden centraal bij het succes van Modulari.

Facebook Pixel

Met behulp van een goede integratie van de Facebook Pixel konden we nauwkeuriger meten en campagnes slimmer optimaliseren.

Facebook Conversions API

Om de klantreis beter in kaart te brengen maakten we gebruik van Facebook Toeschrijving. Hiermee werden ook cross-device & multi-touch conversiepaden inzichtelijk.

Dynamic Ads

Door Dynamic Ads laten wij alleen de artikelen zien die interessant zijn voor de doelgroep.

Bekijk meer succes stories op het gebied van

Lin
  • Social advertising Modulari

    Facebook advertising, Instagram advertising, Niet voor publicatie, Pinterest advertising